Pauze voorbij, vol er tegenaan!

Na zwangerschapsverlof en een pittige bevalling ben ik de trotse moeder van Nathan geworden. Maar ook al heb ik een rol in mijn leven erbij gekregen, toch blijft mijn hart verlangen naar creativiteit. En met zo’n kleine die nog iedere drie uur voeding nodig heeft leer ik nu zonder vooropleiding creatief om te gaan met mijn tijd. Wil ik ook tijd voor mezelf ‘maken’ dan zal ik op een creatieve manier moeten tijdmanagen. Dus na een spoedcursus van een maand durf ik het wel aan. Ik ga de uitdaging weer aan.

Leef het leven met al je vijf zintuigen en je ziel zal zingen – Anoniem

In de maand maart wil ik iets doen met de vijf zintuigen. Maar wel op zo’n manier dat iedereen mee kan genieten en mee kan doen! Daarom mijn volgende plan:

sneakpeak

Zien

Oog voor detail is oog voor het unieke.

-Corn. W. M. Verhoeven (Nederlands filosoof en essayist 1928-2001)

Ik ga 30 foto’s plaatsen op Facebook. Dit zijn foto’s van details. Maar jij mag raden wat het dan is!

Horen

De muziek dient tot verstrooiing tot opvoeding tot aansporing van geest en hart en tot de bevrijding der ziel van de hartstochten.

- Aristoteles (Grieks filosoof 384 v.C. – 322 v.C.)

Er zijn zoveel mooie liedjes die ze niet (meer) op de radio draaien, maar die inspireren. Ik ken wel een aantal liedjes. Jij ook. Deel me je liedje en je verhaal. Ik ben op zoek naar 30 liedjes voor de maand maart!

Proeven

30 overheerlijke gerechten ga ik maken deze maand. En jij krijgt de recepten om zelf ook wat klaar te maken. Dus als je deze maand niet weet wat je moet klaarmaken in de keuken, check KunstPlezier!

Ruiken

30 mensen ga ik verrassen met een heerlijke geur. Wat is jouw lievelingsgeur?

Voelen

Voelen is niet alleen met je handen, maar kan ook meevoelen zijn. Meeleven met iemand. Tegenwoordig kan dat op zoveel manieren. Sociale Media doet een poging dit mogelijk te maken wereldwijd. MrFriend48 heeft daar zo zijn idee├źn bij. Wil je een glimlach om je mond, alles van hem weten of meedenken met zijn overdenkingen? Volg MrFriend48 op twitter!

idee

Ik heb er zin in! Jij ook?

Reacties zijn gesloten.